Firma MAESTRO S.R.L.
a primit Certificatul Firmă Demnă de Încredere
Certificatul acordat pentru lipsa detectării opiniilor negative
Certificatul acordat pentru lipsa detectării opiniilor negative
Descrierea firmei
Descrierea firmei
MAESTRO DDD ocupa o pozitie dominantă în topul firmelor de profil datorita profesionalismului de care a dat dovada în cei 20 ani de activitate dedicați serviciilor publice de deratizare, dezinfectie și dezinsecție. Descrierea succinta a proceselor : 1.DERATIZAREA (combaterea rozatoarelor) - Ansamblul de masuri care au drept scop distrugerea rozatoarelor daunatoare dintr-un areal. Masurile de combatere a rozatoarelor pot fi grupate in : - masuri care limiteaza sau impiedica inmultirea lor; - masuri prin care se realizeaza distrugera lor. Procedeele de distrugere a rozatoarelor se clasifica astfel: - procedee mecanice; - procedee chimice; - procedee biologice. Societatea nostra foloseste in mod frecvent in combaterea rozatoarelor procedeele chimice. Substantele chimice utilizate in combaterea rozatoarelor sunt denumite generic RATICIDE. Raticidele pot fi reprezentate de substante anorganice, substante organice (in general de natura vegetala) si substante chimice de sinteza. Dupa modul cum actioneaza raticidele pot fi: - toxice de ingestie, - toxice respiratorii Toate substantele folosite in combaterea acestor vectori fac parte din grupa a III-a si a IV-a de toxicitate. 2. DEZINFECTIA - Dezinfectia este o metoda a igienei, constand in operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale, urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni. In afara de curatenia mecanica, care se impune in fiecare spatiu, dezinfectia se realizeaza: - preventiv (profilactic) - care are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care, in mod normal, constituie microbismul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor. - de necesitate - care se efectueaza pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar. Dezinfectia previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmitatori de boli si combate raspindirea in masa a bolilor transmisibile. In afara de curatenia mecanica, care se impune in fiecare spatiu, dezinfectia se realizeaza: 1 - preventiv (profilactic) care are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care in mod normal constituie microbismul local si se dezvolta, influientand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor. 2 - de necesitate – care se efectueaza pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar. Dezinfectia previne dezvoltarea germenilor patogeni, transmitatori de boli si combate raspandirea in masa a bolilor transmisibile. 3. DEZINSECTIA - Este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a artropodelor, care vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale. Folosim substante de maxima eficacitate produse in afara tarii noastre. Substantele sunt inodore si nu sunt toxice pentru oameni si animale. Substantele pe care le utilizam in activitatea de dezinsectie se regasesc in lista produselor pesticide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar umana.Spectru de actiune: gandaci de bucatarie,furnici,muste, tantari, purici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite Din punct de vedere practic, dezinsectia este de douã feluri: - Preventivã (profilacticã) care are scopul de a împiedica înmultirea si rãspândirea dãunãtorilor, prin crearea de conditii nefavorabile dezvoltãrii acestora. Ea trebuie sã aibã caracter permanent, de preferintã la 3 luni; - Curativã (terapeuticã sau de combatere) în focar, care urmãreste distrugerea si indepãrtarea insectelor si antropodelor din unitatea asupra cãreia se actioneazã; ea se realizeazã la intervale repetate de 10 - 14 zile(perioada de incubatie a insectelor) pentru distrugerea focarelor, fiind urmatã apoi de dezinsectia profilacticã. Speciile de insecte cele mai des întalnite în acest domeniu de activitate sunt: gândacul rosu de bucãtãrie , gândacul negru de bucãtãrie , musca , tântarul , plosnita de casã , plosnita porumbeilor , molia de haine , greierul de casã , puricele de om , pãianjenul de casã , viespea , furnica neagrã .
Ai o firmă?
Verifică gratuit dacă firma ta poate primi Certificatul Firmă Demnă de Încredere
Rezultatul detaliat al studiului nostru:
Lista site-urilor ce conțin comentarii:
Portal
Prezență în portalurile cu opinii:
Portal
Numărul de evaluări
Prezență pe social media:
Portal
Numărul de evaluări
Comentarii pe Internet
Lipsă
Mărcile firmei tale
Marcă
Sursă
Mențiuni