OFERTA
Pentru consultanţă de specialitate în domeniul PC, PSI şi al Situaţiilor de Urgenţă, de către specialiştii noştri, vă prezentăm oferta de prestări servicii, în valoare de ……………................lei/ lună.
Consultanţa pentru Situaţii de urgenţă– reprezintă ansamblul activităţilor desfaşurate şi procedurilor utilizate de factorii de decizie, instituţiile şi serviciile publice abilitate pentru identificarea şi monitorizarea surselor de risc, evaluarea informaţiilor şi analiza situaţiei, elaborarea de prognoze, stabilirea variantelor de acţiune şi implementarea acestora în scopul restabilirii situaţiei de normalitate.
Protecţia civilă este o componentă a sistemului securităţii naţionale şi reprezintă un ansamblu integrat de activităţi specifice, măsuri şi sarcini organizatorice, tehnice, operative, cu caracter umanitar şi de informare publică, planificate, organizate şi realizate potrivit prezentei legi, în scopul prevenirii şi reducerii riscurilor de producere a dezastrelor, protejării populaţiei, bunurilor şi mediului împotriva efectelor negative ale situaţiilor de urgenţă, conflictelor armate şi înlăturării operative a urmărilor acestora şi asigurării condiţiilor necesare supravieţuirii persoanelor afectate.
SERVICII DE CONSULTANŢĂ PENTRU PROTECȚIE CIVILĂ, PSI ȘI SITUAŢII DE URGENŢĂ
IMPACT TACTIC PSI S.R.L. vă oferă servicii în domeniul PC, PSI şi al Situaţiilor de Urgenţă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 481/2004, privind protecția civilă; Legii nr.307/2006, privind apărarea împotriva incendiilor şi ale O.M.A.I. nr. 786/2005.
• Elaborarea şi aplicarea concepţiei de apărare împotriva incendiilor la
nivelul unităţii administrativ-teritoriale, instituţiei sau operatorului economic;
•Stabilirea structurilor cu atribuţii în domeniul apărării împotriva incendiilor;
•Elaborarea, aprobarea şi difuzarea actelor de autoritate (decizii, dispoziţii, hotărâri şi altele asemenea) prin care se stabilesc responsabilităţile pe linia apărării împotriva incendiilor;
•Evidenţa exerciţiilor de evacuare a personalului propriu/utilizatorilor construcţiei;
•Organizarea apărării împotriva incendiilor la locurile de muncă;
•Instructajul general, la locul de muncă şi periodic al angajaţilor;
•Analiza periodică a capacităţilor legate de prevenirea şi stingerea incendiilor;
•Elaborarea si afişearea instrucţiunile de apărare împotriva incendiilor;
•Punerea în aplicare a documentele operative de intervenţie şi răspuns în cazul producerii situaţiilor de protecţie civilă;
•Prezintă conducerii, semestrial sau ori de câte ori situaţia impune, raportul de evaluare a capacităţii de apărare împotriva incendiilor;
•Acordarea asistentei tehnice de specialitate, reprezentantilor legali ai persoanelor juridice, in vederea indeplinirii masurilor de prevenire a incendiilor stabilite in documentele de control, stabilite de inspectorii din cadrul serviciului de prevenire ISU.
Cu respect ,
Administrator
Jr. Florin Cernat
Rezultatul detaliat al studiului nostru:
Lista site-urilor ce conțin comentarii:
Portal
Prezență în portalurile cu opinii:
Portal
Numărul de evaluări
Prezență pe social media:
Portal
Numărul de evaluări
Comentarii pe Internet
Lipsă
Mărcile firmei tale
Marcă
Sursă
Mențiuni